M.Y. Beauty Salon

Be Beautiful in your own way!
 

Welkom op mijn website!

Ik ben Mariëtte Bulman, eigenaresse van M.Y. Beauty Salon. Sinds 22 februari 2013 ben ik mijn eigen schoonheids- en pedicure salon begonnen. Mijn salon is gevestigd in Steenbergen Noord-Brabant. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd Medisch pedicure en Pedicure. Bij mij staat kwaliteit voorop.

Op de site kunt U online Uw afspraak maken, wilt u liever een afspraak telefonisch maken? Dit is ook mogelijk, u kunt mijn telefoonnummer vinden bij mijn contact gegevens. Er staat een route beschrijving op mijn site zodat u makkelijk de weg kunt vinden naar mijn Salon. Verder kunt u hier ook de openingstijden vinden. U vind hier ook mijn prijslijst. Als u vragen heeft dan hoor ik dat graag.

Volgt u ook al de social media accounts van M.Y. Beauty Salon? Klik op het Facebook/Instagram icoontje en u wordt door gelinkt naar de pagina van de salon. Geef dan gelijk een like en kom nog meer te weten over leuke acties en weetjes over de salon.

Liefs Mariette


BEAUTY TREATMENT @Home!

Aangezien de salon voorlopig nog niet open mag en jullie die heerlijke behandelingen missen wil ik jullie een mooie gezichtsbehandeling voor thuis aanbieden!
Heerlijk op je gemakje thuis toch even genieten met de producten die in de salon worden gebruikt. Dit kan natuurlijk alleen, maar ook samen met je vrienden, broer, zus, man, vader of moeder!

Wat zit erin?
• stappenplan
• gezichtsreiniging
• scrub
• masker
• dagverzorging voor jouw type huid
• gastendoekje of herbruikbare schoonmaak pads gemaakt door Kadootje van Catootje

Dit Pakketje kost €25 euro per stuk. Heb je hier interesse in? Stuur mij dan een berichtje of bel naar 0627483721. Dan zorg ik dat het bij jouw wordt afgeleverd. Natuurlijk is dat gratis!!

#stappenplan #gezichtsbehandeling #bijjouwthuis #schoonheidssalon #steundelokaleondernemer #coronaproof #nieuwedingen #liefdevoormijnwerk #happymoments

  • D2385FAD-1E74-447E-802E-9E12D41873D7
    D2385FAD-1E74-447E-802E-9E12D41873D7
  • Schermafbeelding 2021-01-06 om 18.31.05
    Schermafbeelding 2021-01-06 om 18.31.05


PLAY TOTAL EYE TREATMENT 


Dit is een Heerlijke oogbehandeling voor thuis, die je iedere dag mag doen!
Het is een uitgebreide behandeling voor het oogcontourgebied. Voor preventie en efficiënte behandeling van rimpels, expressielijnen, verslapping, onder-oog-verzwakking en donkere kringen!  
Ook in deze tijd is het heel belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen.

Deze mooie oogbehandeling (44ml) kost €99,95

Bij aankoop van dit mooie product, ontvang je gratis de instant Eyes perfect ter waarde van €29,80.
Dit is een gel die een directe flash effect geeft op de huidspanning

(Perfect voor die avond die je net langer op de bank bent blijven zitten en de volgende ochtend vroeg op moet voor een online meeting!)

Reserveren of meer info? Stuur dan een berichtje naar 0627483721.
Het wordt gratis bij jouw thuis bezorgd

Liefs Mariëtte#oogbehandeling #voorthuis #zorggoedvoorjezelf #topproducten #summecosmetics #liefdevoormijnvak #schoonheidssalon #steundelokaleondernemer

  • Total Eye Treatment
    Total Eye Treatment

 

 

 

 


 

 

 

Gastenboek

 

 

 

 
E-mailen
Bellen