M.Y. Beauty Salon
Be Beautiful in your own way!

Welke behandelingen zijn er in de salon?


MAKE-UP FACTORY

Make-up Factory is het make-up merk van ons. Hieronder een stukje informatie over het merk zelf.

Naast het professionele karakter en de hoogst mogelijke kwaliteitseisen, hecht Make-up Factory waarde aan een probleemloos gebruik van de producten. Alle  producten zijn dermatologisch en voor optimale huid verdraagzaamheid getest.Uitgebreide deskundigheid en een strenge kwaliteitscontrole garanderen dat ieder product  'state of art' is. Door het weglaten van parabenen en parfum, zijn de producten van Make-up Factory  ook zeer geschikt voor vrouwen met een veeleisende en gevoelige huid. 


HFL Laboratories 

Dit is het merk waarmee we tijdens de pedicure behandelingen werken. Hieronder vind u een stukje waar het merk voor staat.

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot inovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de voeten en probleemnagels. De productenlijn van HFL Laboratories bied voor zowel verzorging als voor problemen een goed product. HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van de voeten maar ook de huidproblemen die zich voordoen zoals  onder andere mycosenagels, kloven, kramp, zweetvoeten en psoriasis. Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici. 


 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen