M.Y. Beauty Salon

Be Beautiful in your own way!
 

Welke behandelingen zijn er in de salon?


MICRONEEDLING:

De beste oplossing om tekenen van veroudering te reduceren!

De dermapluspen creëert micro-laesies op de bovenste laag van de huid, die de huid stimuleren om te gaan vernieuwen, waardoor de productie van nieuw collageen en elastine in het lichaam wordt geactiveerd.  De huid ziet er al na 2/4 weken frisser en egaler uit. Werkt sterk en effectief met de actieve serums van de Biomedical Solutions, die we ook in de salon gebruiken

Ook deze behandeling kan in kuurverband. Met een kuur heb je de beste resultaten. 1 x per 4/6 weken met een totaal van 6 behandelingen

Doe je een kuur? Dan is je laatste behandeling gratis!
Ben je enthousiast geworden en wil je er meer over weten? Stuur dan een berichtje of app, bel naar 0627483721!

#nieuwindesalon#summecosmetics#liefdevoormijnvak#huidverbetering#schoonheidssalon#schoonheidsspecialiste#metime#zorggoedvoorjezelf
MAKE-UP FACTORY

Make-up Factory is het make-up merk van ons. Hieronder een stukje informatie over het merk zelf.

Naast het professionele karakter en de hoogst mogelijke kwaliteitseisen, hecht Make-up Factory waarde aan een probleemloos gebruik van de producten. Alle  producten zijn dermatologisch en voor optimale huid verdraagzaamheid getest.Uitgebreide deskundigheid en een strenge kwaliteitscontrole garanderen dat ieder product  'state of art' is. Door het weglaten van parabenen en parfum, zijn de producten van Make-up Factory  ook zeer geschikt voor vrouwen met een veeleisende en gevoelige huid. 


HFL Laboratories 

Dit is het merk waarmee we tijdens de pedicure behandelingen werken. Hieronder vind u een stukje waar het merk voor staat.

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot inovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de voeten en probleemnagels. De productenlijn van HFL Laboratories bied voor zowel verzorging als voor problemen een goed product. HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van de voeten maar ook de huidproblemen die zich voordoen zoals  onder andere mycosenagels, kloven, kramp, zweetvoeten en psoriasis. Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.


De Dermacure behandeling van S+

Wat is het ? 
De Dermacure is een door Summecosmetics ontwikkeld programma voor een nieuwe huid: een compleet innovatief systeem voor cosmetische, chemische peelings.

Het versnelt de vernieuwing van de diverse lagen van de opperhuid. De nieuw gevormde cellen zorgen voor een herboren huid, vrij van imperfecties en prachtig hersteld.

Er zijn 4 geweldige formules gecombineerd met chemische peeling componenten die accuraat, veilig, effectief en gecontroleerd specifieke huidproblemen verminderen en corrigeren.

Voor wie is het geschikt?
Voor iedereen die graag een diepere werking wil hebben op huidverbetering. Denk dan bijvoorbeeld aan:
- Acne
- Huidveroudering
- Pigmentatie
- Frissere huid
- Littekens

Het is mogelijk om deze behandeling in kuur verband te doen. Hierdoor krijg je een sneller effect. Het kuurtje bestaat uit 5 behandeling, waarbij u de 5 de behandeling gratis krijgt. 

Ik ben enthousiast ! U ook? Maak dan gelijk uw afspraak en ga herboren de feestdagen tegemoet!🎄🖤

Wilt u meer info? Bel of app dan eventjes naar 0627483721.


MEET THE ONLY FOR EYES TREATMENT

Dit is een Prachtige oogbehandeling voor de donkere kringen en Lijntjes! De van Jade-steen gemaakte Power Massage Stone is speciaal ontworpen voor S+. De unieke Only For Eyes Bindweefselmassage die met twee Power Massage Stone wordt uitgevoerd, voelt heerlijk aan en verstevigt de huid rondom de ogen! De behandeling kost €52,50 met epileren.

Boek je deze behandeling ? 
Dan krijg je 20% korting op de Play Total Eye Treatment voor thuisgebruik! Deze kost normaal €97,65 en is nu dus voor maar €78,10! ( in totaal 44 ml )
Vermijdt en behandelt effectief rimpels, expressielijntjes, verslapping, wallen en donkere kringen. Het bestrijd veroudering bij de oogcontouren door het collageen in de huid te herstellen waardoor de expressielijntjes en de wallen gereduceerd worden! 

Wie wilt dit nou niet? Reserveren voor de feestdagen, of jezelf dit cadeau geven? Maak dan een afspraak in het afspraak formulier!


De Elleebana Lash Lifting

Wilt u wel mooie volle gelifte wimpers maar geen wimperextensions en bent u de wimperkruller helemaal zat? Dan is de Elleebana Lash Lift echt iets voor U! Met de Elleebana Lash Lift heeft een mooie gelifte, volle wimpers tot wel 6 weken. 

 • Zeer korte applicatie techniek
 • Voor perfect wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten.
 • Resultaat van gemiddeld 6 weken!
 • Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.
 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
 • Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen.
 • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
 • Formaldehyde-vrij.
 • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
 • Geschikt voor lange en korte wimpers.
 • Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten!
 • GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!
 • Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!
 • Niet getest op dieren!

 


 

 

 
E-mailen
Bellen