M.Y. Beauty Salon
Be Beautiful in your own way!

Only for eyes treatment

DE BLIK IN JE OGEN WEERSPIEGELT JE SCHOONHEID


 

ONLY FOR EYES
Een unieke totaalbehandeling voor de oogcontouren. Speciaal door summecosmetics ontwikkeld om alle signalen van huidveroudering op deze kwetsbare plaats te behandelen. De intense werking op deze zone behandelt en voorkomt de vorming van rimpels, huidverslapping, donkere kringen en wallen


5 CONCENTRATEN
Een laboratorium dat speciaal is ontworpen voor de esthetische behandeling van de oogcontouren met 5 specifieke concentraten en een collageenmasker om de jeugdigheid in de oogopslag terug te halen door middel van een gepersonaliseerde, professionele behandeling.


Hieronder vind je de 6 stappen die wij in de behandeling uitvoeren:

EYE MAKEUP REMOVER

Reinigingsgel voor effectieve reiniging van de oogcontouren. Comfortabel en zacht. Geeft een verhelderend effect op donkere kringen en wallen. Geschikt voor het verwijderen van oogmake-up met kunstwimpers of wimper extensions.


BEFORE - RENEWAL PEEL EYES
Verbetert de zuurstofhoudende werking van de huid, die belangrijk is voor effectief metabolisme en cel vernieuwing, collageen, elastine, hyaluronzuur, teint, huidspanning en zachtheid. Zorgt voor een jong uitziende en frisse huid. Een gebalanceerde mix van α and β hydroxyzuren, papaïne en bromelaïne stimuleren cel vernieuwing door een “gecontroleerde en voorzichtige” reactie te creëren. De egaliserende peeling zorgt voor een onmiddellijk effect en langdurig resultaat.


UP - FIRMING EYES
Een herstellend en corrigerend effect. Vloeistof samengesteld door Argirelox en Liftoning Xpress, met onmiddellijk zichtbare effecten. Het bestrijdt de expressielijntjes effectief dankzij de revolutionaire technologie van de actieve ingrediënten. Het ontspant de spieren en verzwakt expressie lijntjes door twee belangrijke benaderingen: het verminderen van het vrijkomen van acetylcholine en het blokkeren van het binnendringen van calciumionen.


DOWN - DRENOLIGHT EYES
Samengesteld met Axolight, Eyeseril, Matrixil en extracten van Paardenkastanje. Het vermindert oogwallen in slechts 15 dagen en blijft zo gedurende gebruik. Het reduceert donkere kringen die ontstaan door vermoeidheid. Een innovatieve werking die zich focust op twee specifieke enzymen: TRP-1 en Tyrosine. Verheldert en verlicht. Heeft vocht afvoerende en anti-oedemateuze eigenschappen. Verrijkt met vochtherstellende en kalmerende, actieve ingrediënten.


AROUND - GLOBAL CONTOUR EYES
Samengesteld met Eyeseril, Biomarine, Collageen6 en Retinol. Het bestrijdt effectief de veroudering rondom de ogen door het herstel van collageen in de huid, vermindert expressielijntjes en reduceert wallen. Versterking van de hydrolipide laag, zodat het vocht en de tonus in de huid worden behouden. Het verbetert de elasticiteit en het herstructureert de micro-organismen van de huid.


PAUSE - COLLAGEN EYES MASK
Het masker laat collageenpeptiden vrij die identiek zijn aan die in de huid. Dankzij hun grootte en elektrische lading werken ze door tot de diepste lagen van de huid, waardoor ze het celmetabolisme en de regeneratie van de huid stimuleren. De hoge collageenconcentratie garandeert de toevoer van vocht naar de huid. Natuurlijke collageen moleculen zorgen voor de verfijning van rimpels.


Verzorging voor Thuis


COMPLETE ANTI AGE VERZORGING
PLAY TOTAL EYE TREATMENT
Vermijdt en behandelt effectief rimpels, expressielijntjes, verslapping, wallen en donkere kringen. Samengesteld met Eyeseril, Biomarine Collageen6 en Retinol. Het bestrijdt veroudering bij de oogcontouren door het collageen in de huid te herstellen waardoor de expressielijntjes en de wallen gereduceerd worden. Het versterkt de hydrolipide laag: het vochtgehalte en de tonus in de huid worden behouden. Het verbetert de elasticiteit en het herstructureert de micro-organismen van de opperhuid.

 
 
 
E-mailen
Bellen