M.Y. Beauty Salon
Be Beautiful in your own way!

MyCODE TREATMENTUNIEKE EN GEPERSONALISEERDE CODE VOOR ELK TYPE HUID
ELKE BEHANDELING IS UNIEK EN AANGEPAST AAN DE BEHOEFTEN VAN DE HUID

MyCODE is een nieuw en revolutionair concept, gecreëerd door s+ | summecosmetics om specifiek de belangrijkste tekenen van huidveroudering op het gezicht, de nek en het decolleté te voorkomen en te corrigeren, aangepast voor alle huidtypes. De behandeling met een gepersonaliseerde anti-age code is uniek en werkt sterk op de behoeften van de huid en brengt deze terug naar optimale condities.

MyCODE PROFESSIONAL FACE LAB
Zes codes, zes serums, elk met een hoog gehalte aan actieve en effectieve werkstoffen. Deze serums reageren direct op diverse tekenen van het verouderingsproces en verbeteren de algehele conditie van de huid. Ieder serum heeft een andere werking op elk type cel van de huid.
Combineer de codes naar gelang de behoeftes van de huid. Uit de zes codes kunnen tot drie specifieke serums worden gemengd, waardoor honderden verschillende combinaties kunnen worden samengesteld. Zo wordt voor elke klant een authentieke, op maat gemaakte behandeling gecreëerd.


Behandeling voor Thuisgebruik

Om de behandeling in de salon nog effectiever te laten werken hebben we ook hele mooie producten om de behandeling thuis te verlengen tot aan je volgende afspraak. 

 

COMPLETE ANTI AGE BEHANDELING
Anti-aging gezichtsbehandeling die de symptomen van veroudering tegengaat. De combinatie van de meest moderne,
actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de celregeneratie van de huid. De verstevigende werking wordt zichtbaar door de minimalisatie van de rimpeldiepte en het tegengaan van verslapping van de huid. Gebruik in de ochtend en/of avond en breng aan op een schoon en make-upvrij gezicht en hals. Personaliseer je behandeling door eerst een paar druppels van het MyCODE SPECIFIC SERUM aan te brengen.


De producten: 


 

ABSOLUTE CREAM LIGHT TEXTURE

Haar niet vette textuur zorgt voor een optimale hydratatie van de huid terwijl deze niet gaat glanzen. In de ochtend en/of avond opbrengen op een gedemaquilleerd gezicht, hals en decolleté. Completeer en personaliseer de behandeling door vooraf enkele druppels MyCODE SPECIFIC SERUM op de huid te verdelen.

 

ABSOLUTE CREAM RICH TEXTURE
De rijke textuur hydrateert en voedt de huid intens, zodat de sensatie van comfort optimaal is zonder dat deze vet aanvoelt. In de ochtend en/of avond opbrengen op een gedemaquilleerd gezicht, hals en decolleté. Completeer en personaliseer de behandeling door vooraf enkele druppels MyCODE_SPECIFIC SERUM op de huid te verdelen.


MyCODE SPECIFIC SERUM
Gezichtsserum speciaal ontworpen om specifieke effecten die huidveroudering in het gezicht, bij de nek en de halslijn veroorzaken te voorkomen en te corrigeren. De specialist maakt de persoonlijke CODE in functie van de behoeftes van de huid kiezend uit dezelfde 6 codes als die in het MyCODE PROFESSIONAL LAB.


 
 
 
E-mailen
Bellen