M.Y. Beauty Salon
Be Beautiful in your own way!

Microneedling

DE BESTE OPLOSSING OM TE TEKENEN VAN VEROUDERING TE REDUCEREN


WAT IS MICRONEEDLING?

Microneedling, ook bekend als collageen-regeneratietherapie, is een snelgroeiende techniek in de trends van cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen. Microneedling is een zeer veilige, minimaal invasieve behandeling die de tekenen van veroudering in elk type huid minimaliseert.

De toepassing van microneedling is een van de beste huidverjongingsbehandelingen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de DermaPlusPen, een apparaat met gesteriliseerde, fijne naalden, vergelijkbaar met een pen met meerdere naaldjes. Deze gaan heel snel op en neer in de naaldmodule zodat deze de huid effectief ‘openmaakt’. Het apparaat creëert micro-laesies op de bovenste laag van de huid, die de huid stimuleren te regenereren, waardoor de productie van nieuw collageen en elastine in het lichaam wordt geactiveerd.
Microneedling geeft fenomenale resultaten die vergelijkbaar zijn met die van een laserbehandeling.


DE RESULTATEN
Microneedling vermindert rimpels, fijne lijntjes, littekens, beschadiging door de zon, verbetert de huidskleur en het weefsel en geeft je huid vollere en gladdere huid. Omdat de behandeling het vermogen van de huid om zichzelf te repareren verbetert door middel van de productie van nieuw collageen en elastine, zijn binnen zeer korte tijd uitstekende resultaten te zien. Het resultaat is een stevigere en jongere huid met een geheel veilige methode.

HOE GEVOELIG IS DE BEHANDELING?
De behandeling met de DermaPlusPen geeft over het algemeen een tintelend gevoel, waar de huid dun is dient wat lichter gewerkt te worden. De naalden die bij microneedling worden gebruikt brengen geen schade aan de huid. Aan het einde van de behandeling kan er een ​​tijdelijke roodheid te zien zijn die binnen een paar uur zal verdwijnen.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN MICRONEEDLING?
Er is geen pijn en de hersteltijden zijn minimaal. In vergelijking met laserbehandelingen veroorzaakt microneedling geen pijn, zwelling en roodheid. Het verbetert de huidskleur en vermindert hyperpigmentatie. De microneedling in het gezicht is de beste cosmetische behandeling voor mensen die geen gebruik willen maken van chemische peelings of invasieve behandelingen.
De microneedling behandeling met de DermaPlusPen werkt sterk en effectief met de serums van MyCODE en My[B]CODE.

 
 
 
E-mailen
Bellen