M.Y. Beauty Salon
Be Beautiful in your own way!

Dermacure

DERMACURE-peelings geven onmiddellijk zichtbare resultaten. De huid wordt geregenereerd en ziet er zacht, egaal en helder uit met een uniforme huidtonus. Vier geweldige peelingformules samengesteld uit een combinatie van diverse chemische peeling componenten. Ze werken accuraat, veilig, effectief en gecontroleerd op diverse specifieke huidproblemen waardoor deze verminderen en gecorrigeerd worden. Wij kijken en luisteren goed naar uw wensen zodat we voor uw huid de juiste peeling gebruiken.

Er zijn 4 soorten peelings:

ESSENTIAL CORRECTION PEEL SOFT

Reduceert de dikte van de buitenste laag van de opperhuid, versnelt geleidelijk de cel vernieuwing, minimaliseert het brandend gevoel en de roodheid, vooral bij een gevoelige huid. Voor een fijnere, zachtere, egalere en stralende huid, met meer uniformiteit en vrij van imperfecties. Deze peeling stimuleert de productie van collageen en elastine vezels voor versteviging van de huid. De hydratatie en flexibiliteit worden verhoogd. Algehele bescherming voor deze gevoelige huid.

AGE CORRECTION PEEL FORTE

Helpt de vernieuwing van de opperhuidcellen, stimuleert de neo-synthese processen van de collagene vezels, die de structuur en stevigheid aan de huid geven, en van de elastine vezels, die de structuur en de huidelasticiteit ondersteunen. Vermindert de diepte van de expressielijntjes en rimpels, de zichtbaarheid van verwijde poriën en de kleur van pigmentvlekken.


SCARS CORRECTION PEEL
Werkt op de opperhuidcellen, verhindert de verhoorning van de follikel door deze open te houden en besmetting te voorkomen, voor controle van de eventuele toekomstige comedonen. Bedwingt bacteriële invloeden. Reinigt de poriën, helpt deze schoon te houden en normaliseert de grootte. Reguleert de talgproductie en minimaliseert ontstekingen bij acne. Verbetert overgebleven hyperpigmentatie na ontstekingen.

BLEMISH CORRECTION PEEL 

Door vermindering van de werking van de tyrosinase enzymen wordt de melanine productie (melanogenese) ontwricht, blokkeert de synthese en stopt de toename van het pigment. Voorkomt de productie van nieuwe pigmentvlekken, vermindert geleidelijk de bestaande in aantal en grootte. Het versterkt de gelijkmatige verdeling van melanine voor een egalere huidteint. Verblekend effect op zwangerschapsvlekken (melasma)

PROGRAMMA VOOR THUISGEBRUIK

Een geavanceerd 2-traps programma voor totaal herstel van de huid. De specifieke eigenschappen van deze peeling schrijft een cyclische, verplichte thuisverzorging voor, ná de behandeling door de professional voor een optimaal resultaat. De 2-trapse verzorging werkt in synergie met de behandeling door de professional.


ADVANCED RECOVERY
PROGRAM _STEP1 SERUM
Gezichtsserum met hoge concentratie, sterk regenererende werkstoffen, voor een snel en spectaculair herstel van de huid na het peelingproces. Bevat EGF (Epidermal Growth Factor). Stimuleert en versnelt de vernieuwing van de beschadigde lagen van de opperhuid. Activeert de vorming van collageen, elastine en glycosamineglycanen.


ADVANCED RECOVERY
PROGRAM STEP2 MASK

Rijk gezichtsmasker met intens voedende, actieve ingrediënten die de stevigheid en energie van de huidstructuur herstellen. Geeft na het peelingproces een buitengewoon comfortabel gevoel aan de huid. Normaliseert en hydrateert intens. Draagt bij aan het herstel van de huidstructuur
.


 
 
 
E-mailen
Bellen