M.Y. Beauty Salon
Be Beautiful in your own way!


M.Y. Beauty Online Shop

De Prachtige producten die we in de salon gebruiken hebben we nu ook in de webshop voor thuisgebruik.Verwen jezelf met een heerlijke verzorging, jij wordt hier blij van maar jouw huid ook! Daarnaast hebben we ook hele leuke lifestyle items in de webshop!

S+| Summe Cosmetics

s+ | summecosmetics geeft je huid wat die nodig heeft om gezond te zijn en te stralen. Hoogwaardige ingrediënten om het beste resultaat te bereiken. s+ | summecosmetics is een salon-exclusief merk. Dit betekent dat de producten alleen bij gediplomeerde professionals gebruikt worden en uitsluitend door hen verkocht worden. Professionele cosmetica voor verjonging en sterke huidverbetering.

Sans Soucis

Sans Soucis is dé bron van natuurlijke schoonheid en gelooft dat een gehydrateerde huid een mooie huid is. De innovatieve huidverzorging is al 80 jaar gebaseerd op een uniek ingrediënt: thermaal bronwater uit eigen bron, vol mineralen en sporenelementen. Tevens bevatten de producten hoogwaardige werkstoffen die een weldaad zijn voor de huid. Met optimale huidtolerantie zodat de huid haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling behoudt!

LR Health & Beauty

Een zeer hoog aloë vera-gehalte voor intensieve verzorging en herstel. Verrijkt met verzorgende bio-extracten – speciaal afgestemd op jouw verzorgingsbehoefte

Make up Factory

Make up Factory biedt professionele make-up van uitzonderlijke kwaliteit voor iedereen en is verkrijgbaar bij drogisterijen en salons. Het merk is sinds de start in 2005 populair bij visagisten en consumenten die make-up van professionele kwaliteit, zonder ongewenste ingrediënten, en toegankelijke luxe willen. Make up Factory levert bovendien al jaren maatwerk voor de salon en parfumerie-drogisterij: het assortiment wordt afgestemd op de klantbehoefte in de regio. Make up Factory biedt professionele make-up van uitzonderlijke kwaliteit voor iedereen en is

Lifestyle

Leuke producten om je huis mee in te richten!

 
 
 
E-mailen
Bellen